Akü

Akü

Doğanay Otomotiv olarak araçların en önemli donanımlarından biri olan akü üzerine her konuda çalışmaktayız. Elektrik hayatın her alanında olduğu gibi araçların da en önemli konularından biri durumundadır. Özellikle araçların çalışması için hayati önem taşımaktadır. Bunun yanında son yıllarda gelişen teknoloji araçların daha az yakıt kullanmasına olanak vermektedir. Aküler start stop özelliğinin kullanılmasında en önemli noktada yer almaktadır.

darica-aku-degisimi

Aküler araçların çalışmasını yanında gelişen teknoloji ile çevreye duyarlı araçların da en önemli parçası durumunda yer almaktadır. Tüm bu hususlar nedeniyle sağlam ve bakımlı ürünlerin araçlarda yer alması önem taşımaktadır. Firmamız onarım başta olmak üzere değişim ve diğer tüm konular için hizmet vermektedir. Herhangi bir zamanda ihtiyaç anında firmamız ile iletişim halinde olmanız yeterli olmaktadır.

Garantili Akü Servisi

Firmamız bünyesinde bulunan tüm marka aküler kaliteli ve ünlü markalardan oluşmaktadır. Hem yerli hem de yabancı markalar ile çalışan firmamız garantili akü servisi olarak hizmet vermektedir. Bu sayede kullanıcı kaynaklı olmayan sorunlar için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Her bir ürün aracınızın marka ve modeline uygun olarak onarılmakta ya da değiştirilmektedir. Personellerimiz her biri kendi alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Sizlerin araçları için gerekli işlemleri en kısa sürede yerine getirmektedirler. Aracınızın yeninde eskisi gibi yürümesi için tüm işlemler servisimizde yapılmaktadır.

En Yakın Akü Servisi

Firmamız kendi servis binasının dışında gezici servis olarak da hizmet vermektedir. En yakın akü servisi olarak ihtiyaç duyduğunuz an firmamızı arayabilirsiniz. Haftanın her günü hizmet vermekteyiz. Bunun yanında bayram tatilleri başta olmak üzere yılın her günü sizlere hizmet vermekteyiz. Garantili ve kaliteli hizmet anlayışımız için irtibata geçmeniz yeterli olmaktadır. günün her saati hizmet bölgemiz içerisinde arayabilir ve hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Akü değişim ve onarım işlemlerinden hariç olarak takviye işlemleri de firmamız tarafından yapılmaktadır. Bu sayede aracınızın ilk çalışması sağlanmakta ve onarım için servise gelmesini kolaylaştırılmaktadır. Her nerede olursa olsun elektrik dikkat gerektiren bir konudur. Bu nedenle çalışanlarımız öncelikle kendi sonrasında sizlerin güvenliğini alarak çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Call Now ButtonHemen Ara !