Akücü

Akücü

Firmamız akü ve onarımı konusunda ilk akla gelen akücü olmaktadır. Dünyanın ve ülkemizin en kaliteli markaları ile çalışan firmamız aracınızın her türlü akü işlemini gerçekleştirmektedir. Elektrik aksamı bilindiği üzere araçların en önemli alanlarından biridir. Aracın ilk çalışmasından son anına kadar birçok konuda yer almaktadır. Özellikle yeni nesil araçlar için oldukça önem taşımaktadır.

Sadece otomobil değil, tüm araçlar için akü oldukça önemlidir. İster kamyon ister minibüs isterse de iş makinesi olsun aküler büyük bir iş yüküne sahiptirler. Bu nedenle akülerin sağlam ve çalışabilir olması gerekmektedir. Araçlarınızda yaşanabilecek akü kaynaklı tüm konular için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. Değişim ve onarım başta olmak üzere her konuda gerekli tüm destek sizlere verilecektir.

darica-aku

Hizmet bölgemiz geniş bir alana yayılmış durumdadır. Bu nedenle hizmet bölgemiz içerisinde sadece serviste onarım ve değişim değil, aynı zamanda yol yardım olarak da çalışmaktayız. İrtibata geçtiğiniz andan itibaren verilen bilgilere göre gerekli tüm çalışmalar büyük bir itina ile yapılmaktadır. Aracınızın yeninden gidebilmesi ve çalışır halde olması için gereken onarım personellerimiz Mobil akü servisi tarafından yerine getirilmektedir.

Mobil Akü Servisi

Araçlarda bazı parçaların arıza yapması aracın gitmesinde bir sorun oluşturmamaktadır. Ancak en kısa sürede değişmesi güvenlik açısından gereklidir. Ancak aküler kesinlikle erteleme kabul etmeyen donanımlardan biridir. Araç çalışır halde akü kendini şarj etmekte ve bu şarj ile bir sonraki çalışmayı ve diğer işlemleri gerçekleştirmektedir. Ancak şarj sıkıntısı var ise mutlaka bir sonraki çalışmada sorun olacaktır.

Çalışmalarımız ile sizlere hizmet bölgemiz içerisinde yardımcı olmaktayız. Değişim ve onarım dahil gerekli tüm işlemler personellerimiz tarafından yerine getirilmektedir. Yol yardım ağı en geniş firmalar arasında yer almaktayız. Bu sebeple her an sizlere hizmet etmek için hazır durumdayız.

Araçlar her an arıza yapabilir. Bu noktada yol yardım hizmetimi sizlere yardımcı olmaktadır. Sizinle irtibata geçen personellerimiz ve hizmet getiren çalışanlarımız güler yüz ve kaliteli işçilik ile aracınızın yeninden yürür hale gelmesini sağlayacaklardır. Günün her saati açık olan işletmemizi ihtiyacınız olduğu an arayabilirsiniz.

Call Now ButtonHemen Ara !