Mobil Akü Servisi

Mobil Akü Servisi

Mobil akü servisi son yıllarda artan bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle artan ulaşım ihtiyacından dolayı araçların bakım ve onarımları çok fazla gecikmektedir. Bu nedenle firmamız yerinde ve kapıda akü servisi olarak hizmet vermekte ve oluşan ihtiyaca cevap vermektedir. Geniş hizmet bölgemiz ve anında ulaşılabilir iletişim hattımız ile en yakın yardımcı konumundayız.

Gelişen teknolojiye ayak uyduran firmamız ile kısa sürede arıza onarımı ve bakımları yapılabilmektedir. Özellikle yolda giderken duran ya da tekrar çalışmayan araçlarınız için verdiğimiz hizmet hayati olmaktadır. Bu nedenle gelen personellerimiz tam donanımlı şekilde sizlere yardımcı olmaktadır. Güler yüzlü hizmet ve doğru hamleler ile kısa sürede aracınızın tüm işlemleri tamamlanmaktadır.

Personellerimizin donanımının yanında kullanılan araç ve gereçler de aracınıza uygun şekilde tasarlanmıştır ve kullanılmaktadır. Her marka ve model araca hizmet verdiğimiz gibi her türlü kara taşıtı için de hizmet vermekteyiz. Bu sayede hizmet bölgemiz içerisinde yer alan herhangi bir noktada bizleri arayabilir ve tüm sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kapıda Akü Bakımı

Kapıda akü bakımı hizmeti ile zamandan tasarruf edebilirsiniz. Özellikle sıkışık zamanlarda kapıda verilen hizmetimiz ile tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Yılın her günü arayabileceğiniz gibi her saat firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. Değişim ya da onarım işlemleri profesyonel personellerimiz tarafından kısa sürede yerine getirilmektedir.

Akü gibi önem taşıyan parçalarda kaliteli ürün ve malzeme kullanılmaktadır. Bünyemizde yerli ve yabancı kaliteli ve garantili ürünler kullanılmaktadır. Firmamız ile irtibata geçtiğinizde verdiğiniz bilgiler ve isteklerinize göre malzeme ve akü tedarik etmekteyiz. Ayrıca aracınıza en uygun marka ve model akü temin edilmektedir. Bu sayede hem süreç hızlanmakta hem de geri dönüşler olumlu olmaktadır.

Hizmet bölgemiz içerisinde kalan her alanda hizmet vermekteyiz. Özellikle şehirler arası yollarda yalanabilecek sorunlar için anında cevap vermek için çalışmaktayız. Böylece hem zamandan tasarruf edilmekte hem de kaliteli ürün aracınız ile buluşmaktadır. Kaliteli ve hızlı servis anlayışımız ile uzun yıllardır çalışmaktayız. Firmamız için müşteri memnuniyeti her şeyin önünde gelmekte ve bunun için çalışmaktayız.

Call Now ButtonHemen Ara !